EwasHundkasse

EwasHundkasse

Endast det bästa är gott nog!

Färskfoder, närproducerat, av högsta kvalitet. Vovven beställer, vi levererar direkt hem till dig!

Välkommen till hemsidan

Kursavslut

November 2014Posted by Ewa Ivarsson Tue, November 25, 2014 22:33:57
Idag avslutades en 4 dagars kurs, 2 dagar i slutet av oktober och 2 dagar i slutet av november......"Näringslära för hund och katt". Fakta och fördomar om hundmat var dagens ämne.

Jag blev ombedd att räkna fram exempel på vad en 1 respektive 70 kilos hund skall äta av Nordic Bas, samt kostnaden för deras foder på 1 och 10 år! Resultatet överraskade Marie.. det var INTE dyrare än några av de andra torrfoder exemplen.., tvärtom, så här avlivades en myt till vilket kändes bra...

Innan kursavslut diskuterades det växande problemet med fetma hos hund och katt..vi hade två veterinärer som var med på kursen och de kunde tyvärr bekräfta att fler och fler kommer in med gravt överviktiga hundar och katter... det gäller att se upp.. fikabrödet kan vi ju faktiskt avvara, både husse och matte... och därigenom får vovvarna tugga på nyttigheter istället....smiley  • Comments(1)//blogg.ewashundkasse.se/#post5

Hemsidan publicerad

November 2014Posted by Ewa Ivarsson Thu, November 20, 2014 21:08:46

Efter många timmar på telefon, många mail, är hemsidan publicerad idag, 20e november klockan 20.30!!!!

Välkomna att kika in på www.ewashundkasse.se

Film och härliga bilder finns också att njuta av .. och det kommer mer:
http://galleri.ewashundkasse.se/

En ELOGE till Gudrun som lotsat mig igenom djungeln med mallar, hjälpt mig med formuleringar, fixat länkar etc.. jag är så tacksam och så nöjd, detta blev ju så bra!smiley

Nu tar jag tag i resten.... och så hoppas vi på att Nordics goa hundmat snart är i "var hunds mun".smiley Dessa två älskar ju den och vill dela med sig....smiley
  • Comments(1)//blogg.ewashundkasse.se/#post4

Bolaget registrerat

November 2014Posted by Ewa Ivarsson Mon, November 17, 2014 20:59:48

Idag, 17:e november, har vårt företag registrerats hos Bolagsverket!smiley Jättekul, nu kan vi, slutföra hemsidan och påbörja marknadsföringen.

För att fira dagens "framgång" lägger jag in vår stjärna Dustin när han gjorde sitt viltspår hos vännerna i Blomberg.. han är en så oerhört "komplett" hund... och är högt älskad av oss och av sin bästis Maurice!
  • Comments(1)//blogg.ewashundkasse.se/#post3

Maurice viltspår

November 2014Posted by Ewa Ivarsson Mon, November 17, 2014 11:16:35
  • Comments(0)//blogg.ewashundkasse.se/#post2

Det går framåt

November 2014Posted by Ewa Ivarsson Sat, November 15, 2014 17:22:11

Bolagsverket har nu fått min ansökan ... förhoppningsvis registeras företaget nästa vecka!smiley

Gudrun som hjälper mig med hemsidan har redigerat/klippt så sidorna blir tydliga och informativa. Syftet är inte att belamra sidorna med för mycket text... bilderna skall tala sitt tydliga språk hoppas jag! Tack snälla Gudrun för allt jobb och engagemang du lagt ner så här långt!

Detta med foder är ju en sådan djungel, "experter" överallt, tvärsäkra. Ju mer jag lär mig destu ödmjukare blir jag.. alla hundar är individer.. de är skapta för att äta färskt kött sedan årtusenden, sedan gäller det att se till att köttet balanseras upp korrekt med vitaminer, mineraler och sist, men inte minst, spannmål av god kvalité och i rätt proportion. Många efterfrågar spannmålsfritt idag, men en balanserad kost är nödvändigt, spannmål kan ju vara så mycket annat än vete!

Vi ger våra hundar Nordic OX/VOM, ett halvfoder, till det tillsätter vi ett ekologiskt fullkornsvete, Magnussons Blanda,vitaminer, mineraler, olja samt B-vitamin, hundarna slukar sin mat, pälsarna glänser och magarna sköter sig.

En gråmulen dag som denna får vila och ta det lite lugnt!

  • Comments(1)//blogg.ewashundkasse.se/#post1

Godaste hundmaten

November 2014Posted by Ewa Ivarsson Sun, November 09, 2014 09:23:26
Färsk hundmat - hundens eget valsmiley

Första blogginlägget!

Vi vill ha mera............älskar vår goda färska mat.
smiley  • Comments(0)//blogg.ewashundkasse.se/#post0