EwasHundkasse

EwasHundkasse

Endast det bästa är gott nog!

Färskfoder, närproducerat, av högsta kvalitet. Vovven beställer, vi levererar direkt hem till dig!

Välkommen till hemsidan

Fryslagerbesök

December 2014Posted by Ewa Ivarsson Mon, December 29, 2014 14:54:49
God fortsättning!

Första arbetsdagen efter en skön julledighet!

Vi passade på att besöka vårt fryslager Bring Frigo i Jordbro...det är ju vissa rutiner som skall följas och så ville vi se hur vår halvpall såg ut!

Vi blev så vänligt och trevligt bemötta, vilken servicekänsla hos grabbarna... de åkte in i detta enorma fryslager, visste precis var EwasHundkasse pallen stod... ,och hämtade ut den, vi fick med oss det som skall levereras, sedan tog de den tillbaka till sitt ställe "i frysen"! Skönt att ha sådana pålitliga och kunniga personer som hjälper oss med hanteringen av varorna!

Se själva på "godsakerna"...  • Comments(2)//blogg.ewashundkasse.se/#post11

GOD JUL

December 2014Posted by Ewa Ivarsson Tue, December 23, 2014 12:25:32
Tiden går så fort.. imorgon är det Julafton.

Idag kommer vår sändning från Nordic till fryslagret i Jordbro.

Tack alla ambassadörer och nya kunder för era beställningar.. i januari kommer vi synas ute med hundkassar fulla av gott till vovven! smiley

Dustin med flock passar på att önska er alla en riktigt GOD JUL!
  • Comments(0)//blogg.ewashundkasse.se/#post10

Hundmässa

December 2014Posted by Ewa Ivarsson Mon, December 15, 2014 16:07:54
Igår besöktes Stora Stockholm i Älvsjö, som SKKs årliga hundmässa kallas.

27700 besökare under 2 dagar och 9000 hundar som deltog i någon form av aktivitet, dessutom fyller ju SKK 125 år i år!

Späckat program bjöd SKK på, jag kikade lite på collies som ställdes ut, men då jag hade en diger agenda framför mig, stannade jag inte kvar till BIR/BIM finalen. Ett ekipage som jag dock värmdes extra mycket av att se var en veteranhane, men en veteranhusse.. vilken kommunikation och glädje detta ekipage visade.. så fint och rörande... gammal är äldst!

Hundkassen skulle ju presenteras, jag hade i förväg sett ut vilka "målen" var, och fick tillfälle att träffa rätt personer alla gångerna.. kul, ni får vi se tiden an.

Det jag oftast hör av hundfolk som drar sig för att färskfodra sin hund är: dyrt, ont om plats i frysen, slafsigt, blodigt och svårt att veta vilket foder och hur mycket av det som skall ges.

Visst är det enklare att skopa upp lite torrisar i en skål, men även säckar tar plats.
Nordic Hundfoder är inte dyrare än premium torrfoder, det har jag och hundägare som färskfodrar räknat på.
Nordic jobbar på att få fram förpackningar mindre än 200 gram, så att så många som möjligt skall få plats med hundens goda mat i sina egna frysar och en extra frys går att få tag på till billig penning på Blocket om behov finns.
Nordics helfoder är enkelt att hantera, lägg över i en plastskål, använd en slev, så slipper man "ta i det" om man nu är lite känslig, men det är inte värre än att hantera köttfärs.smiley
Tumregeln för givan är ca 2% av hundens vuxenvikt, mer eller mindre, beror ju på hundens ämnesomsättning, aktivitet, ålder etc. Bland produkterna finns information om fett/proteinhalt, fördelen med Nordic är att man kan prova sig fram mellan de olika typerna utan att hunden far illa. Basen är ju alltid densamma, högkvalitativt nötkött.
Viktigt är att alltid känna på sin hund, så att hullet är ok, inte för mycket och inte för lite!

Nordic Hundfoder har inte så många olika ingredienser i sitt foder..... det ser jag som ett stort plus, jag vill förstå vad det är hunden får i sig...smiley
Vill man sedan tillsätta eventuella extra vitaminer/tillskott låter det sig göras, men man bör vara sparsam med dessa om man använder sig av helfodret, det mesta av allt det goda och nödvändiga finns redan!smiley


  • Comments(0)//blogg.ewashundkasse.se/#post9

Reklam

December 2014Posted by Ewa Ivarsson Sun, December 07, 2014 14:14:06
Vi har satt på dekalerna på bilarna nu, blev riktigt bra.... tydligt budskap utan att för den skull "klä in" hela bilen....smiley

Döm själva! smiley

  • Comments(3)//blogg.ewashundkasse.se/#post8

Frukostmöte

December 2014Posted by Ewa Ivarsson Fri, December 05, 2014 11:48:57
Idag var jag med på mitt första frukostmöte som företagare!

http://www.tyreso.se/Nyhetsbrev/Naringslivsnytt/Paminnelse-frukostmote-5dec2014/

Det var stor uppslutning från företagare i Haninge och Tyresö kommun... hela 250 personer fick ta del av underbar körsång av herrar i frack, god frukost och inspirerande föreläsning av Amelia Adamo... många glada skratt blev det.

Jag fick ett kort tillfälle att presentera mig för henne efteråt, visserligen gillar hon katter mer än hundar, men kanske att ett frö såddes till en artikel om detta med vikten av bra och för hundar lämplig kost, det gäller ju naturligtvis även katter!!!

Många nya kontakter knöts, med hundägare och kemister bl.a. så detta är ett givet forum att deltaga i när tillfälle finns. Trevligt och otvunget om än i arla morgonstund.smiley

Hemsidan är jättefin nu, mina två "änglar" som jobbat så hårt med den är jag oändligt tacksam för!

Nu tar vi lite helg.. ha en fin sådan önskar grabbarna och jag!


  • Comments(2)//blogg.ewashundkasse.se/#post7

Leverans

December 2014Posted by Ewa Ivarsson Tue, December 02, 2014 23:32:05
Oj vad tiden går fort... nu har vi fått hit vår första leverans, Maurice var med och tog emot och godkände sändningen!

Snart kommer det en del fina öppningserbjudanden...följ mig på bloggen så lär ni få besked om det som komma skall! Redan nu strömmar det in beställningar, jätteroligt!

Här är lite bilder från leveransen..  • Comments(0)//blogg.ewashundkasse.se/#post6