EwasHundkasse

EwasHundkasse

Endast det bästa är gott nog!

Färskfoder, närproducerat, av högsta kvalitet. Vovven beställer, vi levererar direkt hem till dig!

Välkommen till hemsidan

På resande fot

April 2017-Juni 2017Posted by Ewa Ivarsson Sat, April 22, 2017 16:52:58
Ibland reser vi utomlands, eller dit hundar inte kan följa med. Vi har haft underbara hundvakter, ingen nämnd och ingen glömd, men nu har dessa bytt jobb och blivit med valp, så inför vår Spanien resa i påskas behövde vi hitta något annat alternativ, gärna nära Arlanda.

Det känns ju alltid pirrigt att lämna bort våra juveler, och det gör vi ju inte till vem som helst. Efter lite letande hittade vi Miljasgården Hundhotell i Almunge, ringde dit och fick veta att de hade plats, dvs rum, men att de först ville att vi kom ut, med hundarna, för att få en uppfattning om stället och att hundarna fick "nosa in sig".

Vårt besök gav mersmak, tjejerna som tog emot talade om exakt hur vistelsen var upplagd, vi fick ett formulär att fylla i där allt om deras rutiner skulle skrivas ner, grabbarna fick gå runt i sitt rum, ja för detta är ju det unika, hundarna har eget rum, sängar, en liten TV, stora fönster, ljust och frächt, vi var helt hänförda, grabbarna med, de fann sig till ro mer eller mindre omgående.

En månad senare var det dags för vår avresa, grabbarna avlämnades, de skulle få ett eget instagramkonto så vi kunde följa dem dagligen och se vad de höll på med och hur de mådde, toppenidé.

Vistelsen för oss i Spanien blev extra revlig då vi hela tiden fick se hur bra de hade det.. vi kopplade av helt! Så har ni behov av duktig, engagerad och kunnig personal som älskar hundar och förstår deras behov, samt ser till att de som inackorderas får en upplevelse så nära deras egna rutiner som möjligt, kan jag varmt rekommendera detta utmörkta hundhotell. Länk och bilder ser ni också här.
http://miljagården.se/  • Comments(0)//blogg.ewashundkasse.se/#post31