EwasHundkasse

EwasHundkasse

Endast det bästa är gott nog!

Färskfoder, närproducerat, av högsta kvalitet. Vovven beställer, vi levererar direkt hem till dig!

Välkommen till hemsidan

Höst

Juli-September 2017Posted by Ewa Ivarsson Sun, September 03, 2017 12:55:08
Nu skriver vi September.. just idag en kulen och kall dag, men denna månad brukar bjuda på underbara dagar, varma med mild sol. Vi hoppas på det i alla fall.

Sommaren har varit skön, lagom varm. Dustin har ställts ut och fått sitt första Cert, dessutom tränar vi inför nästa viltspårsprov.. något han verkligen gillar att göra, spåra alltså.

Nordic har tyvärr slutat med tillverkningen av sitt fina torkade hundgodis, detta då slakteriet inte hinner leverera i den omfattning som behövs för att tillverkningen skall tillmötesgå alla beställningar. Vi har ju vårt egent hundgodis som finns att köpa, med info om detta finna på hemsidan.

Välkomna till med era beställningar, utkörning pågår för fullt !
Dustin och Maurice med flock önskar en skön höst! smiley


  • Comments(0)//blogg.ewashundkasse.se/#post33

Semester

Juli-September 2017Posted by Ewa Ivarsson Thu, July 06, 2017 21:59:49
Tiden går fort när man har roligt sägs det. Svårt att tro att vi redan är i juli månad!

Nu är det dock så, och nu tar vi tar 3 veckors ledigt, där vi skall passa på att koppla av men också ägna oss åt att träna viltspår med vår Dustin samt umgås med goda vänner, två som fyrbenta.

Vi önskar alla våra fina kunder en underbar Sommar, väl mött igen 31 juli då vi börjar utkörningarna igen. Dustin har visserligen loggat ut men ni är mycket välkomna att maila in beställningar, han lovar att se till att de blir väl omhändertagna!smiley


  • Comments(0)//blogg.ewashundkasse.se/#post32