EwasHundkasse

EwasHundkasse

Endast det bästa är gott nog!

Färskfoder, närproducerat, av högsta kvalitet. Vovven beställer, vi levererar direkt hem till dig!

Välkommen till hemsidan

Gott Nytt År!

Januari 2018-Mars 2018Posted by Ewa Ivarsson Wed, January 03, 2018 17:22:49
Så skriver vi 2018.. hoppas helgerna varit lugna och sköna, i synnerhet Nyårshelgen som ju drabbar så många av våra kära hundar och katter hårt.
Vi har turen att ha en helt skottfast hund som är totalt oberörd av allt smällande ikring oss, Dustin, medans Maurice, som varit det när han var yngre, numer blir arg och stressad över de höga ljuden, denna känslighet kom efter hans anaplasma infektion för några år sedan, tyvärr.

Vi skyddar dem så gott det går på Nyårsaftonen, har lite olika knep, alla fungerar som tur är, och vi kan faktiskt avnjuta kvällen väl trots hans oro.

Jag har skrivit på en del upprop om att detta nu måste få ett slut, smällandet etc. eller åtminstone begränsas till tolvslaget, då kan vi bara förberedda. Kika gärna in på era kommuners respektive hemsidor, där finns adresser till de ansvariga, om inte annat kan man visa att man reagerar!

En del hundägare har också hört av sig när vovven är dålig i magen, dessvärre tolkar veterinär det ofta som foderallergi, vilket det till 99% inte är. Dietfoder och utredningar rekommenderas helt i onödan.. hör av er om ngt sådant händer, vi har bra, beprövade recept som hjälper magen att komma till ro,

Nu önskar vi er en härligt fortsatt gott år, tillsammans med era fyrfota vänner.
Vi återkommer lite längre fram med nyheter om foder etc.


  • Comments(0)//blogg.ewashundkasse.se/#post34