EwasHundkasse

EwasHundkasse

Endast det bästa är gott nog!

Färskfoder, närproducerat, av högsta kvalitet. Vovven beställer, vi levererar direkt hem till dig!

Välkommen till hemsidan

Semester och intressant artikel

Maj 2015Posted by Ewa Ivarsson Sun, May 31, 2015 18:32:10
....maj kom och gick, kall och blåsig, men med inslag av härlig värme. Allt blommar, och hundarna njuter av alla dofter i naturen, samt alla löptikar!

En mycket intressant artikel om en studie om färskfoder som gjorts av forskaren och veterinären Anna Hielm-Björkman i Finland har publicerats ... bifogar den här så ni alla kan ta del av den!
Alla hundar kanske inte tål färskfoder, som dessutom kan vara av mycket olika kvalité, men nu finns det äntligen en studie som påvisar fördelarna med färskt foder.
Även Mats Björskär på Nordic delger sina erfarenheter om vad byte till färskfoder har inneburit för hans hårt arbetande hundar.Snart är det semestertider, ett separat mail har gått ut till alla kunder så att beställningar görs i god tid så vi hinner få allt utlevererat innan 22a juni.

Jag vill också berätta om vårt Kennelläger, det hölls i Signeröd under pingsthelgen... vi fick verkligen mersmak och hoppas att detta blir en återkommande händelse.. så roligt vi haft med våra underbara hundar.

Jag bifogar en länk till text och bild som ni kan läsa och njuta av... Vi tackar för ett utmärkt arrangemang som Skyelice Kennel med Gudrun och Per Carlsson ordnat!
http://blogg.skyelice.se samt bilder: http://camp.skyelice.se


Glad och varm Sommar önskas er alla!


  • Comments(0)//blogg.ewashundkasse.se/#post22