EwasHundkasse

EwasHundkasse

Endast det bästa är gott nog!

Färskfoder, närproducerat, av högsta kvalitet. Vovven beställer, vi levererar direkt hem till dig!

Välkommen till hemsidan

Brittsommar!

Augusti-September 2016Posted by Ewa Ivarsson Sun, September 04, 2016 11:53:00
Vi har haft en underbar sommar..och den fortsätter.. solen skiner, milda vindar blåser, och vi laddar batterierna inför hösten!

Vi växer och efterfrågan ökar ständigt efter vårt foder, nu börjar vi även med att köra ut foder till norra Storstockholm!

Mycket händer inom hundvärlden, det forskas både om foder och den kognitiva förmågan hos vår bäste vän... de förstår ord inte bara tonfall!

http://perjensen.se/etologi/fran-forskningsfronten/vad-hundar-hor-nar-vi-prata.html¨

En trend som jag ser växa fram är den som förmänskligar hunden, den bjuds på kalas, glass, paket man kan abbonera på innehållande mer eller mindre lyckade tuggisar. Visst är det våra familjemedlemmar, dock ej barn eller människor, och de förstår inte allt detta som byggs upp ikring dem. Helt ärligt, en kram, en härlig promenad och en rolig aktivitet sett ur hundens perspektiv tror jag betyder mycket mer för hunden, och blir dessutom ofantligt mycket billigare.

Höstens fokus på våra hundar kommer ligga på att träna viltspår med Dustin, något han uppskattar enormt. Maurice, som ju är lite lugnare av sig, har alltid varit det, får vanligt spår, han tar det i sin takt och trivs med det. Viltspår har han testat, och även det fixade han fint!

Ha en fortsatt fin höst och hör av er om tankar och synpunkter om hur "Kassen" kan utvecklas för att ge er fortsatt bästa möjliga service.smiley


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.