EwasHundkasse

EwasHundkasse

Endast det bästa är gott nog!

Färskfoder, närproducerat, av högsta kvalitet. Vovven beställer, vi levererar direkt hem till dig!

Välkommen till hemsidan

James

December 2016Posted by Ewa Ivarsson Thu, December 01, 2016 22:08:33
en Grand Danois, är en av våra nya nöjda kunder, han är ny kund hos oss vill säga, men husse Robert har gett sina Grandisar Nordic i över 10 år!

Så här skriver Robert:

"Jag är inne på min sjätte Grandis, James är 2, 5 år gammal.
James har innan han kom till mig ätit torrfoder och det har varit jätteknepigt för honom, numera äter han sedan 2 månader tillbaka enbart färskfoder och mår utmärkt!

Jag är ingen valpmänniska, mina hundar har oftast kommit till mig av olika anledningar i åldersspannet 1 - 2 år. Min första GD kom till mig när han var 6 år och jag skulle "bara" passa honom en långhelg! Han blev kvar i 5 år....Det var ca 30 år sedan!

Jag har haft förmånen att flera av mina hundar har blivit äldre, över genomsnittet för GD. Min första blev 11 år och så har jag haft 2 som blev 10 år. Vidare en som blev 5 och en som blev 4. De två sista blev sjuka och jag var tvungen att ta bort dem.

Alla har i princip ätit färskfoder, som jag började med från första hunden.

GD är en ras som ofta drabbas av magomvridning, man kan nästan säga av 6 hundar drabbas minst 2 . Vad som är väldigt tydligt för mig: Av 6 hundar (so far) är siffran: 0!

Hur som helst kommer jag aldrig att ge mina hundar torrfoder, jag har gett mina hundar mat 3 ggr per dag för att inte ge så mycket varje gång till en ras som är predestinerad för magomvridning"

Vi är glada för en sådan fin ambassadör för detta utmärkta foder!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.