EwasHundkasse

EwasHundkasse

Endast det bästa är gott nog!

Färskfoder, närproducerat, av högsta kvalitet. Vovven beställer, vi levererar direkt hem till dig!

Välkommen till hemsidan

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

December 2016Posted by Ewa Ivarsson Mon, December 12, 2016 13:01:47
.... julen närmar sig.. beställningar till julgodiset fortsätter komma in, tack för det, vår testpanel bestående av Dustin och Maurice har godkänt det!smiley

Vi har snart lagt vårt andra år med EwasHundkasse bakom oss. Vi är så tacksamma för ert förtroende att få leverera detta fina fodert till era hundar och att de mår så bra av det.Fördelen med Nordic hundfoder som vi ser det, är att källan till köttet är spårbar,det är svenskt, köttet ockulärbesiktigas innan infrysning, och inga onödiga tillsatser läggs, till. Man kan välja fritt att använda halvfodret, som vi gör, eller helfodret, ett tips är våra hamburgare som är utmärkta att ta med sig på resan.

Vi samarbetar också med Ekipage Balans, deras vitaminer är av bästa kvalitet och för hundar med "problem" (allergi, klåda, eksame,mjäll, dålig päls och pigmentering m.m) har forskning visat att av stor betydelse är C-,E och Avitamin, Biotin och Linolsyra (finns i vegetabiliska oljor, ej olivolja)"
Vitaminernas koncentration och sammansättning är anpassat till rekommendationer, baserade på forskningsresultat gjorda av Lena Zimmerman, Dr.Med.Sc.

EwasHundkasse tar julledigt från 21 december, men vi är tillbaka igen den 2a januari 2017.

Vi önskar er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!smiley  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.